ápr
11

Bármilyen frizurája legyen, egy nő általában az ellenkezőjére vágyik: ha egyenes a haja, göndört szeretne, ha kunkorodnak a hajtincsek, szögegyenesre vágyik. Ha rövid a frizura, hosszú haj az álma, ha pedig derékig ér, előbb-utóbb levágatja... Azonban, míg lenyiszálni néhány perc csupán, addig rövid hajból hosszú hajat "csinálni" bizony kicsit több idő. Legalábbis természetes úton.

De az ember erre a problémára is lelt megoldást, a hajhosszabbítás feltalálásával.

Nem, nem parókáról van szó, az már idejétmúlt dolog. A hajhosszabbítás amolyan póthaj, amely megegyezik a rövid, eredeti hajjal színben és minőségben, és úgy csatolható hozzá, hogy a külső szemlélő nem veszi észre a turpisságot.

Persze, a hajhosszabbítás terén is sokféle változattal találkozhatunk, nem árt odafigyelni a használandó haj minőségére (legjobb az eredeti emberi hajból készített hajhosszabbítás), a szakszerű rögzítésre (bízzuk a fodrászra) és a kezelésére (mosás, fésülködés során).

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rendesfegyelem.blog.hu/api/trackback/id/tr102817469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása