nov
17

A légzésfigyelő nagy találmány: "szemmel tartja" a kisbabát éjjel, és azonnal jelez, ha valami rendellenesség áll be a légzésében, illetve a szívhangjában.

Sokan afféle modern kori, fölösleges dolognak tartják a légzésfigyelő készülékeket - azzal érvelnek, hogy az ő idejükben nem volt ilyen, mégis felnőttek a gyerekek... Csak a média, a reklámok, az orvosi eszközgyártó cégek nyomására veszi meg a sok aggódó szülő...

Pedig ez így nem igaz, a légzésfigyelő berendezések segítségével évente több ezer csecsemő menekül meg a légzési problémák okozta haláltól világszerte.

Régen sokkal nagyobb volt a csecsemőhalandóság, ami részben ennek, részben a fertőzéseknek volt köszönhető. Ma már szerencsére kiküszöbölhetők az ilyen bajok, vagy legalábbis időben észlelhetők.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rendesfegyelem.blog.hu/api/trackback/id/tr873389502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása