máj
6

Használtautó

A használtautó vásárlás egyik legfőbb buktatója a kinézett használtautó állapotának helytelen felmérése. Az, hogy elvisszük a kocsit egy próbakörre, és minden remekül működik, még nem jelenti azt, hogy rendben is van... Aki használtautó megvétele előtt áll, annak mindenképp érdemes alaposan átvizsgálnia a járművet, megnézni a papírjait. Amennyiben nem ért hozzá, vigye el egy hozzáértő ismerősét, aki fel tudja mérni a használtautó műszaki állapotát.

Autóhitel

Bár a használtautó jóval olcsóbb, mint egy új, de még így is sokan csak autóhitel segítségével tudnak belevágni az ügyletbe. Az autóhitel felvételére számtalan lehetőség van ma már, a bankokon túl rengeteg egyéb pénzintézet nyújt autóhitel konstrukciókat az érdeklődőknek kedvező feltételek mellett, jó hitel kondíciókkal.
 

Gumiabroncs

A használtautó vásárlásnál érdemes külön odafigyelni a gumiabroncs állapotára, illetve típusára is. A szezontól függően lehet téligumi vagy nyárigumi az autón (értelemszerűen, ha a gumiabroncs az aktuális szezonnak nem megfelelő, az változtatja a költségeket, hiszen meg kell venni a gumiabroncs szettet még külön). A gumiabroncs elhasználtsága szintén fontos - vadi új gumiabroncs esetén a használtautó nyilván drágább picit, míg jelentősen kopott gumiabroncsokkal olcsóbban juthatunk a járműhöz.

A bejegyzés trackback címe:

https://rendesfegyelem.blog.hu/api/trackback/id/tr471979144

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Rend és fegyelem blog - Használtautó 2010.05.06. 15:09:18

Bikicsunáj helyett valami tök más téma...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása