nov
12

Tanulj nyelvet intenzíven! De ne a kórházban....

Az intenzív nyelvtanfolyam nagy találmány - rövid idő alatt ad használható nyelvtudást azoknak, akiknek erre van szükségük és hajlandóak is tenni érte (na meg engedi az időbeosztásuk a napi X óra részvételt).

A "sláger" nyelv mindenütt az angol, de egyre többen keresnek a még szintén felkapott német mellett olasz és spanyol nyelvtanfolyamokat is. A francia továbbra is csekélyebb népszerűségnek örvend.

Miért jó az intenzív nyelvtanfolyam?

Mert ha több órán keresztül foglalkozol egy adott nyelvvel, és rá vagy kényszerítve, hogy azon beszélj és gondolkodj, hamarosan "átáll" az agyad rá, és sokkal hatékonyabban tudod elsajátítani a szavakat, szabályokat. Az intenzív nyelvtanfolyamok hosszabb távra megmaradó tudást biztosítanak akkor is, ha a későbbiekben nem gyakorlod az adott nyelvet.

Te beszélni englis?

Irány egy intenzív nyelvtanfolyam!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rendesfegyelem.blog.hu/api/trackback/id/tr842444230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása