nov
8

A hálószoba berendezéséhez értelemszerűen hozzátartozik az ágy (legalábbis a fejlett nyugati országokban). S ha már ágyakról beszélünk, napjainkban inkább az ágykeretek + matracok hódítanak, mivel sokkal praktikusabbak a hagyományos kárpitos ágyaknál.

A matracok tagadhatatlan előnye, hogy elhasználódás után könnyen cserélhetők, illetve kétszemélyes ágy esetén a két fél választhat eltérő keménységű derékaljat magának. A matracok ráadásul jóval olcsóbbak, mintha az ágybetétet kellene kicseréltetni egy szakemberrel, és újra kárpitoztatni az egész bútort.

 

Milyen matracok léteznek? Mindenfélék. Rugós és rugótlan, latex, kókuszrost vagy épp memóriahab anyagú, normál vagy vákuumos... A hatamas matrac választékban mindenki megleli a számára megfelelőt.

A bejegyzés trackback címe:

https://rendesfegyelem.blog.hu/api/trackback/id/tr263362938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása