jan
14

A lakás egyik legfontosabb nyílászárója a bejárati ajtó. Rendkívül fontos a megfelelő hőszigetelés szempontjából, hiszen itt tud a legkönnyebben hő kiszökni a lakásból, otthonunkból.

Természetesen a bejárati ajtó fontos tulajdonsága a hőszigetelésen kívül a megfelelő zárhatósága, a külső borítása, felületkezelése, valamint az alapanyaga is! Törekedjünk csakis kíváló termék megvásárlására amely eleget tesz a fenti követeményeknek.

A bejárati ajtók többségé acélból vagy aluminiumból készül, a külső borításának köszönhetően lesz látható a fa hatású fólia, esetleg némi műanyag hatású színezés.

Szakemberek olyan tanácsokat adtak adni, hogy a bejárati ajtó nyitási iránya befelé történjen. Ennek oka, hogy így könnyebb beépíteni az ajtót és sokkal praktikusabb is.

A bejárati ajtókról sokat megtudhatunk az Allhouse.hu weboldalán, ahol akár egy webshop is rendelkezésünkre áll.

A bejegyzés trackback címe:

https://rendesfegyelem.blog.hu/api/trackback/id/tr261672405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása