máj
25

Ha belépünk a konyhába, megannyi dologgal találkozunk szembe. Elsőként ott van mindjárt a konyhabútor, amelynek köszönhetően nem a puszta falakat kell bámulni. A konyhabútor nemcsak rakodó-pakoló-feldolgozó felületeket biztosít, hanem egyben a deisgnt is meghatározza, hiszen a konyha képe tulajdonképpen a konyhabútor megjelenésétől függ.

A konyhai asztalka (már ahol van) megannyi cuccnak kínál helyet, általában a tea- és kávéfőző, poharak szoktak rajta lebzselni, de van, ahol étkező asztal szerepet is betölt, méretétől függően.

A kávéfőző amúgy meglehetősen egyedi tárgy, létezik belőle a hagyományos "kotyogós" változat, illetve van modern, elektromos kávéfőző berendezés is, amely a standard kávéfőző gépekhez képest akár capucchinót és forró csokit is tud készíteni.

A kávé a legtöbb ember számára amolyan alapvető reggeli folyadék, már-már az étrend kiegészítők közé sorolható. De a valódi étrend kiegészítők azért egészen mást takarnak: vitamin, ásványianyag, fehérje és protein készítményeket, amikből sokan nem fogyasztunk elegendő mennyiséget.

A bejegyzés trackback címe:

https://rendesfegyelem.blog.hu/api/trackback/id/tr1002029899

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása