jan
4

A férfiember egyik kedvelt használati tárgya a karóra. Az esetek többségében pontos, precíz emberek hordanak kifinomult, elegáns, márkás karórát. A nagyapám is ilyen ember.

Sikerült tavaly karácsonykor meglepnem őt egy teljesen különleges karóra csodával. Rolex márkájú, méghozzá a Submariner Date típusú karóra. Sokak számára meglepő lehet hogy ezt kifejezetten a búvárok számára fejlesztette ki a cég 1954-ben. Több mint 200 méterig vízálló és bár a nagyapám nem fogja fürdés közben hordani mégis megnyugtatja a tudat, hogy egy igen ritka, drága és egyedülálló óra birtokosa lehet idősebb napjaira.

Egyébként a karórát netes kalandozásaim során leltem fel a Chronoweb Rolex oldalán. Ők elegáns karórák adás-vételével foglalkoznak.

A bejegyzés trackback címe:

https://rendesfegyelem.blog.hu/api/trackback/id/tr11644532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása