sze
15

Aki tetőfelújításra adja a fejét, annak először is szakmunkások után kell néznie, másodsorban pedig (ha spórolni akar) a szükséges anyagok beszerzéséről kell gondoskodnia.

A hagyományos égetett cserép és a bádog ereszcsatorna ideje lejárt, napjainkban már korszerűbb, tartósabb megoldásokból válogathat, aki építkezik/felújít. A piacon a legnépszerűbbek a Lindab cég által gyártott svédacél cserepeslemez és ereszcsatorna rendszerek ezen a téren.

Sokak számára meglepő lehet, de az acélból készült cserepeslemezek és az ereszcsatorna együttesen jóval könnyebb tetőzetet eredményez, mint a hagyományos cserépfedésű tető! Ami azt jelenti, hogy az építkezőknek elegendő kisebb teherbírású tetőszerkezetet csináltatni, a felújítók pedig egészen biztosak lehetnek benne, hogy a régi gerendák el fogják bírni az új elemeket, mivel azok súlya kisebb.

Mivel a svédacél nem rozsdásodik, mind a cserepeslemezek, mind az ereszcsatorna igen hosszú élettartamúak, ráadásul a kosz sem tapad meg rajtuk annyira.

A bejegyzés trackback címe:

https://rendesfegyelem.blog.hu/api/trackback/id/tr192297989

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása