ápr
9

Egy vállalkozás komoly előkészületeket igényel, minden vállalkozásnak megvannak a maga eszközei, melyek a munka során elengedhetetlenné válnak, és ezeket kell előre felfedezni, hogy ne a munka (azaz a pénzkeresés) közepén vegyük észre hiányosságát.

A vállalkozási lehetőség egy nagyon széles témakört foglal magába, nagyon sok oldala van, mert minden meló egy vállalkozás, egy pénzkeresési lehetőség. Az ezen cikken belüli vállalkozási lehetőségeken azokat a vállalkozási típusokat értem, amelyeket úgy hívunk hogy kisvállalkozások. Egy kisvállalkozás lehet bármi, a lényeg, hogy 5-8 dolgozónál ne álljon többől, így egy olyan munkakört tudsz kialakítani, ahol te vagy a főnök, és ahol mégis jól ismeritek egymást, (=laza munkahelyi kapcsolat, nem szigorú) és könnyen megy a munkamegoszlás.

Mi tartozik a vállalkozási lehetőségek közé? Lehet ez egy ápisz nyitása, egy bababolt nyitása, vagy akár bébiszitterkedés is. Természetesen olyan ágat kell hogy válassz, amiben tényleg otthon vagy, és nagyon értessz hozzá, és ami nagyon fontos, fejleszd üzleti képességeidet, és a pénzkeresés többé nem lesz gond!

A bejegyzés trackback címe:

https://rendesfegyelem.blog.hu/api/trackback/id/tr11907700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása