feb
4

Fogadjunk, hogy Te is tudnál mondani jó kis online játékokat!
Nekem kapásból 3 jut eszembe, mivel magam is kedvelem az ingyenes flash játékokkal való időtöltést. Nem én vagyok az egyetlen - több millióan játszanak naponta a különféle játékportálokon.

Az online játékok térhódítása nem meglepő, ha az Internet gyors és hihetetlenül szerteágazó területekre vezető fejlődését nézzük. A játék szegmens, ezen belül is az ingyenesen elérhető online játékok szegmense különösen nagy területet ölel fel, és rendkívül sok vegyes "termékből" válogathatunk.

 A felmérések azt mutatják, hogy a legtöbben az otthoni PC-ről játszanak, de a drótnélküli netkapcsolat és a többórás üzemidejű (feltöltött aksival persze) notebook-ok terjedésével az online játékok remek szórakozást kínálnak már akár a buszon vagy vonaton utazó, unatkozó embereknek is.

Akár asztali gép, akár notebook, amiről a gamerek felkeresik a játékoldalakat, megannyi kategóriából válogathatnak az online játékok között, a legmodernebbektől a retro típusig.

A bejegyzés trackback címe:

https://rendesfegyelem.blog.hu/api/trackback/id/tr211729578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása